+31648165106 l.hazebroek@hotmail.nl
Selecteer een pagina

Op de Poffer

De lekkerste poffertjes van Zeist en omstreken

Dit gezellige trailertje staat klaar om voor u de lekkerste poffertjes te bakken die u ooit gehad heeft! Volgens geheim recept heeft “op de poffer” al heel wat mensen jong en oud blij gemaakt met deze overheerlijke zoete versnapering. Hier kunnen ook extra toppingen overheen. Denk aan Nutella, slagroom, fruit, advocaat of grand marnier.  Maar ook deze trailer is in te zetten voor andere doeleinde. Zoals een warme chocolademelk, glühwein, sangria, broodje hotdog, erwtensoep, stamppot en ga zo maar door. Net als de trailer van World taste is deze flexibel. Wel voor de wat simpelere happen omdat deze trailer geen frituur of bakplaat heeft. Vraag gerust of deze trailer aan uw wensen kan voldoen. Ik sta voor alles open! De trailer heeft 2 stroom groepen nodig. Voor de kleinere partijen is 1 groep al voldoende. Stuur vooral een mail voor informatie naar wens.

Bellen is ook geen enkel probleem. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Prijslijst

  Voor wat betreft de prijs? Die valt echt reuze mee. Er kunnen verschillende maten porties geleverd worden. Wederom is flexibiliteit de sleutel naar een succesvolle dag vol gezelligheid en lekkernijen.

  Informeer vrijblijvend wat ik voor u kan betekenen voor wat betreft uw feestje, partij, jubileum of
  bijzondere gelegenheid.

  Tevreden klanten

  Wij hebben op de zaak een kerstborrel georganiseerd voor het personeel en hebben hierbij de hulp ingeschakeld van ‘Op de poffer’. Poffertjes, glühwein, warme chocolademelk met slagroom, koffie en thee. Heerlijk! En zeker voor herhaling vatbaar. Tot snel Lex. Groetjes Jolanda.

  Rond de kerstdagen past de trailer van Op de poffer erg goed in de sfeer. De studenten van het lyceum in Zeist hebben hun vingers afgelikt bij hun overheerlijke poffertjes. We hopen snel weer iets te mogen organiseren en zullen daarbij direct aan u denken! Groetjes Marsha.

  Wel echt heel lekker! – Enzo Knol

  Contactformulier

  Interesse in: